Inspiration

Økologi.

Præsident Obama´s hustru gør det, Camilla Plum gør det, mange andre gør det, førhen gjorde vi det alle.... dyrker køkkenhaven økologisk.

Det er værd at arbejde for: - at spare grundvandet for sprøjtegifte, man får et mangfoldigt dyre- og planteliv, spise mad der er naturlig dyrket og som styrker vores immunforsvar. Det giver mening.

Økologi er også dyrevelfærd. En ko får lov til at være en ko. Den græsser ude på marken mindst 150 dage om året. Det giver mening.

Jeg er medlem af Økologisk Landsforening og glæder mig hver gang til at få medlemsbladet. Her er gode madopskrifter og man bliver opdateret med nye økologiske produkter, som kan købes i mange dagligvarer butikker. Der er også spændende artikler og guide til det økologiske Danmark.

Hvad der er mindst lige så vigtigt er, at et medlemsskab støtter oplysning om og det politiske arbejde for mere økologi i Danmark og verden. ...og du får gaver som nyt medlem!

Gode webadresser:

www.okobarn.dk
www.okologi.dk
www.gronhverdag.dk
www.aarstiderne.com

Boganmeldelse.

Bogen Kernesund familie sådan! er ganske enkelt genial! Den er skrevet af journalist og mor til to drenge; Ninka-Bernadette Mauritson. Udgivet på Politikens Forlag 2007 og er allerede trykt i 5.oplag. Sådan!

Her er masser af inspiration til et godt familieliv uden snotnæser, allergi, bronkitis, autisme, overvægt og appelsinhud...

Den handler også om kærlighed, nærvær, lækre madopskrifter, motion og udtalelser fra bl.a. læger, der er værd at høre på.

Prøv at besøge hjemmesiden www.kernesundfamilie.dk og bliv én af de mere end 30.000 danskere der også lever kernesundt!

Bogen er oplagt at give sig selv.., som dåbsgave, fødselsdagsgave eller til en familie der sidder fast i forstoppelse, sukkerchok og sofaens klæbende hynder. Den er spækket med humor og opmuntrende sundhedstips.

Rigtig god fornøjelse.

Ulla Fredenslund - Bredgade 20 - 7600 - Tlf: 9629 3006